Общество | Южноукраинск, 18 Апреля, 2023

Софійці Дяченко із Южноукраїнська потрібна допомога: дівчина у важкому стані

Свежие новости: Софійці Дяченко із Южноукраїнська потрібна допомога: дівчина у важкому стані Софійці Дяченко із Южноукраїнська потрібна допомога: дівчина у важкому стані

У родині Дяченків з Южноукраїнська п’ятеро дітей. Здавалося, ніщо не стояло на заваді сімейному щастю, але сталося лихо. Тяжко захворіла їхня донька Софія. Зараз дівчина в реанімації у вкрай важкому стані: у неї медикаментозна алергія, ускладнена інфекцією. Лікарі борються за її життя.

Про біду в родині Дяченків стало відомо з дописів мами дівчинки – Ольги. На своїй сторінці в Інстаграмі жінка розповіла, що сталося. За рекомендацією знайомих, тато Сергій возив Соню на консультацію до лікаря в Одесу. Той поставив діагноз – підліткова депресія й призначив антидепресанти.

За словами мами, препарат приймався під суворим контролем дорослих. Через два тижні у дівчинки почалась блювота, піднялась температура тіла до 39 градусів. За вказівкою одеського фахівця, приймання ліків було відразу припинено. Сергій Дяченко викликав швидку допомогу для доньки.

Карта Ощадбанку 4149510069449728 - Дяченко Сергій

Ольга розповіла, що Соню доставили в южноукраїнську лікарню. Після обстеження, зібрався консиліум лікарів. Порадившись, медики діагностували алергію та направили юну пацієнтку в інфекційне відділення. Там, за словами мами, їй робили внутрішньовенні інфузії. Однак стан Софійки не покращувався. Через три дні її тіло повністю вкрилося гнійними пухирцями. Коли тато побачив її в такому стані, то негайно відвіз доньку до Миколаєва.

В обласній лікарні, у Софії виявили 100% ураження шкіри. Заразом пошкоджені й внутрішні органи. Діагноз – медикаментозна алергія в поєднанні з інфекцією. Наразі дівчинка самостійно не дихає та вже три дні перебуває в стані штучної коми.

Наразі рідні та всі, хто знає родину Дяченків моляться за дівчинку. Ті, хто має можливість, допомагають коштами. В такому становищі ситуація може змінюватися дуже швидко, тому фінансова підтримка зараз доречна, як ніколи.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты