Криминал | Доманевка, 31 Января, 2018

Службовець опинився на лаві підсудних за махінації з бюджетними коштами

Свежие новости: Службовець опинився на лаві підсудних за махінації з бюджетними коштами Службовець опинився на лаві підсудних за махінації з бюджетними коштами

За належного процесуального керівництва Вознесенської місцевої прокуратури слідчими Доманівського відділення поліції завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно завідувача господарством Доманівського РНВК «Доманівська ЗОШ І-ІІІ ступеня № 1 – центр дитячої та юнацької творчості» за зловживання службовим становищем та підроблення офіційних документів (ч.2 ст.364 та ч .1 ст.366 КК України).

У ході досудового розслідування встановлено, що у грудні 2016 року вказана особа, зловживаючи службовим становищем, розуміючи протиправний характер своїх дій, діючи в інтересах фізичної особи-підприємця, вніс завідомо недостовірні відомості до офіційних документів щодо отримання будівельних матеріалів для ремонту школи, які фактично до навчального закладу не поставлено. Вказане призвело до безпідставного перерахування бюджетних коштів на рахунки фізичної особи-підприємця, чим завдано збитки державним інтересам на суму понад 400 тис. грн.

Необхідно відзначити, що службовець незаконно розпорядився коштами субвенції з державного бюджету.

30 січня 2018 року обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті.

За інформацією Вознесенської місцевої прокуратури

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости