Происшествия | Снигиревка, 16 Октября, 2017

Рятувальники евакуювали учнів Снігурівського професійного ліцею під час «пожежі»

Свежие новости: Рятувальники евакуювали учнів Снігурівського професійного ліцею під час «пожежі»

13 жовтня на базі Снігурівського професійного ліцею проведено навчання з працівниками об’єкту, особовим складом 24 Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Миколаївській області та службами цивільного захисту району.

Основною метою тренування стало вдосконалення підготовки працівників закладу до дій за умов виникнення пожежі та інших надзвичайних подій, а також відточення рятувальниками професійної майстерності.

За тактичним задумом, на другому поверсі навчального корпусу сталася ймовірна пожежа. Працівниками закладу оповіщено про подію до Служби порятунку та вжито першочергові заходи. По прибуттю вогнеборцями проведено порятунок умовних постраждалих, подано стволи на захист суміжних приміщень та гасіння пожежі.

Також до навчать залучались сили та засоби філії ПАТ «Миколаївобленерго» Снігурівського району Східного округу, Снігурівського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Миколаївській області та бригада швидкої медичної допомоги. Всього було задіяні 30 чоловік особового складу та 5 одиниць техніки.

По завершенню відпрацювань рятувальники навчали студентів основам безпеки життєдіяльності, розповідали про основні небезпеки, пожежі та причини їх виникнення, правила користування вогнегасниками. Яскравим доповненням заходу були: демонстрація захисного одягу співробітників Служби порятунку, аварійно-рятувального обладнання, спеціальної техніки.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты