Политика | Николаев, 27 Мая, 2018

"Мета художнього пленеру полягає в тому, щоб показати за допомогою мистецтва відродження суднобудування на півдні України". - Вадатурський

Свежие новости:

Про це політик написав на своїй сторінці в Фейсбук.

Продовжуємо розпочатий в минулому році пленер «Золотий Буг», на який ми запросили митців з різних куточків України: Києва, Харкова, Ржищева 

Початок арт-проекту було приурочено до відкриття сезону вітрильного спорту та проведення регати на «Кубок Кредо»

Мета художнього пленеру, що триватиме протягом десяти днів, полягає в тому, щоб показати за допомогою мистецтва відродження суднобудування на півдні України.

Тож сьогодні разом з талановитими дітьми дитячої художньої школи та школи мистецтв №2 м. Миколаєва митці провели майстер-класи та спільне написання картин.

Дякую організатору проекту Вадиму Юрлову, з яким другий рік поспіль робимо важливий для міста художній проект. За підсумками робіт запрошених художників, у вересні 2018 року планується відкриття та проведення художньої виставки в центрі Миколаєва до Дня міста.

Хочу також подякувати Управлінню з питань культури Миколаївської міської ради та Юрий Любаров, що долучилися до пленеру, а також організаторам та яхтсменам за сьогоднішнє свято вітрильного спорту.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты