Политика | Южноукраинск, 7 Мая, 2018

Депутат Григорян просить розірвати інвестиційний договір по Критому ринку Южноукраїнська

Свежие новости: Депутат Григорян просить розірвати інвестиційний договір по Критому ринку Южноукраїнська Депутат Григорян просить розірвати інвестиційний договір по Критому ринку Южноукраїнська

Після проведення  18 квітня  круглого столу з інвестором Критого ринку Южноукраїнська - фірмою  «ГРАНД ІНВЕСТ СЕРВІС» та підприємцями цього ринку депутат міської ради Григорян Е. просить розірвати інвестиційний договір. Про це, за повідомленням прес-служби депутата,  він написав в своєму зверненні до міського голови Пароконного В.

Під час обговорення проблемних питань було з’ясовано, що інвестор ні на час проведення конкурсу, ні вже після укладення договору з ним щодо реконструкції  Критого ринку, не довів своєї фінансової спроможності для виконання зобов’язань за інвестиційним договором.  Згідно Звіту про фінансові результати станом на 31.12.2016 фінансовий результат ТОВ «ГРПНД ІНВЕСТ СЕРВІС»  за 2016 рік склав 0,2 тис. грн. збитків. Тому є зрозумілими причини, з яких реконструкція ринку не просувається, а підприємцям збільшили плату за користування торговими місцями на ньому.

За слова підприємців, інвестором за цей час не здійснено передбачений планом капітальний ремонт інженерних мереж, торговельного залу та адміністративних приміщень будівлі, не було оновлено холодильне обладнання, не здійснено облаштування внутрішнього двору. За поясненнями директора ТОВ «ГРАНД ІНВЕСТ СЕРВІС», невиконання інвестиційного плану обумовлене відсутністю коштів у підприємства.

Тому депутат міської ради Ерік Григорян просить міського голову забезпечити підготовку проекту відповідного рішення та винести на розгляд депутатів питання про дострокове розірвання інвестиційного договору.

 

Читайте также: Підприємці звернулися до депутата Григоряна, щоб ініціювати розірвання інвестиційного договору по «Критому ринку»

Депутат Григорян вимагає проведення «круглого столу» по «Критому ринку»

Підприємці «Южноукраїнського критого ринку» звернулися до депутата Григоряна за допомогою

Инвестиции или переход в частные руки? Что ждёт «Южноукраинский Крытый рынок» в будущем?

«Южноукраинск раздаётся по кусочкам так называемым «инвесторам», - депутат горсовета Григорян по поводу инвестиционных проектов

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты