Криминал | Николаев, 16 Января, 2018

"Результати цієї операції будуть таким великим пшиком" - адвокат Титова про "дело Копейки"

Свежие новости: "Результати цієї операції будуть таким великим пшиком" - адвокат Титова про "дело Копейки"

Адвокат Михаила Титова Сергей Войченко на странице в Facebook высказал свое мнение о задержании депутата Николаевского городского совета от «Оппоблока» Игоря Копейки .

"Читаю про вчорашнє затримання в Миколаївській області. Співробітники прокуратури нагадують мені гаїшника з "Наша Раша", який не брав хабарів.
Впринципі зрозуміло: по версії слідства, співробітнику прокуратури запропонували хабар в розмірі 250 тисяч гривень в декілька етапів. А він подивився на курс долара, який скаче, і думає: "Нащо мені брати ті гривні, ще й в три етапи?! Незрозуміло яка сума буде в кінці."
Смішно, але досить гарно видно, як чергова брехня розлітається по всій країні.
Замість того, щоб боротися зі злиднями і говорити про те що вони зробили для області, боротися з попередниками - вони займаються Бог знає чим.
Це все відбувалось не тільки при попередній владі, але й при теперішній демократичній владі, як вони називають. Якщо хто звернув увагу, то події по цьому депутату, зазначені у 2016-2017 роках.
Миколаївщина - це такий регіон, де хтось яро спробує через коліно зламати всі партійні верхівки. Чи то вибори на носі?! Чи то "блаженна" прокуратура бачить тільки те, що їм хочеться, а все, що відбувається з іншої сторони прокуратура не бачить, або хабарів не пропонують.
Результати цієї операції будуть таким великим пшиком, як і те, як вони її провели, а з часом від справи нічого, очевидно, не залишиться." - написал Войченко.

 

.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты