Общество | Снигиревка, 14 Августа, 2020

Реконструкція опорної школи в Снігурівці наближається до завершення.

Свежие новости: Реконструкція опорної школи в Снігурівці наближається до завершення. Реконструкція опорної школи в Снігурівці наближається до завершення.

В Снігурівській ЗОШ І-ІІІ ступенів, де в рамках програми Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво” триває реконструкція системи опалення та термосанація будівлі з використанням енергозберігаючих технологій, наближається до завершення.

Як повідомляє сайт РДА, працівниками підрядної організації ТОВ “ТД МАГНУМ” закріплено близько 2000 кв.м. утеплювача на фасаді школи, укладено 200 погонних метрів бордюру по периметру будівлі та замінено вікна у спортивній залі. Також розпочато прокладання теплових мереж та встановлення батарей у коридорах і класах, триває проведення штукатурних робіт котельні, бетонування з армуванням плити під розміщення котлів. Окрім того, розпочато демонтаж вагонки та заміна плитки на сходах біля парадного входу.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты