Общество | Южноукраинск, 22 Марта, 2019

Програма Україна-НАТО в Южноукраїнську

Свежие новости: Програма Україна-НАТО в Южноукраїнську

20.03.2019 в м.Южноукраїнську відбулась зустріч з представниками міжнародного проекту «Україна-НАТО» з соціальної адаптації військовослужбовців, учасників АТО та тих, хто звільнився з військової служби.

Відкриття курсів з підготовки фахівців охоронного бізнесу, які будуть проходити  в м.Южноукранську протягом 2019 року, відбулося за участю заступника керівника Програми «Україна-НАТО» Олександри Огороднікової, директора навчального центру ТОВ «Гермес-Юг» Сергія Рязанова, керівника ГО «Ліга офіцерів» Володимира Лукічева.

Мета  Програми  «Україна-НАТО» - це підтримка колишніх військовослужбовців  в інтеграції з професійним ринком праці в сучасному світі. По закінченню курсів слухачі отримають свідоцтва державного зразка з отримання цивільних спеціальностей «інкасатор» і «охоронник 1-го розряду» та сертифікат курсів «Начальник охорони». Бажаючих приймати участь у зазначених курсах зареєструвалось 40 осіб.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости