Криминал | 5 Января, 2023

Пригожин закликав росіян із "глибокою повагою" ставитися до зеків, які воювали проти України

Свежие новости: Пригожин закликав росіян із

Засновник російської приватної військової компанії "Вагнер" Євген Пригожин заявив про "успішне" повернення з фронту першої групи найманців серед ув’язнених, які воювали проти України. Росіян він закликав ставитися до них із "глибокою повагою".

З бойовиків-зеків, що вижили, зняли всі судимості. Про це повідомило пропагандистське агентство РІА Новини , публікуючи кадри зустрічі "кухаря Путіна" з окупантами .
На них Пригожин в оточенні найманців тисне їм руки, а потім каже, що це перша група ув’язнених, завербованих "Вагнером" для участі у війні проти України.

"Контракт свій з честю відпрацювали, з гідністю, одні з перших... Перші. Відпрацювали так, як мало хто працює. Суспільство має ставитись до них з глибокою повагою, а закони вони порушувати не повинні. Але, якщо ти побачив людину, яка приїхала після війни, а перед цим сидів у таборі та записався добровольцем… Треба розуміти, що вони є абсолютно повноцінними членами суспільства”, – висловився Пригожин.

За даними ЗМІ, деякі із зеків самі заявили, нібито планують повернутися на фронт і "доробити те, що почали", бо це вже "не робота, а життя".

Пригожин закликав "вагнерівців" з числа колишніх в’язнів "багато не бухати, наркотики не вживати, баб не гвалтувати".

 

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты