Политика | 24 Января, 2024

Президент Зеленський пообіцяв захист для легального бізнесу

Свежие новости: Президент Зеленський пообіцяв захист для легального бізнесу

Сьогодні прийняли рішення Ради національної безпеки і оборони України, яке надасть захист легальному бізнесу.

Про це розповів Президент України Володимир Зеленський.

За його словами, як домовилися урядовці з представниками бізнесу, буде сформовано Раду з підтримки підприємництва. До її складу увійдуть представники саме бізнесу.

- Це відомі імена, відомі очільники українських компаній. Бізнес, який працює заради мільйонів людей. Технологічний бізнес, фінанси, послуги та інші галузі. Різні галузі, щоб були різні погляди. Але одне завдання – зміцнення нашої економіки, нашого суспільства, - сказав Зеленський.

Уряд представить зміни до закону про Бюро економічної безпеки та деяких інших законів, щоб максимально обмежити потенціал будь-якого можливого тиску на «білий», легальний бізнес.

- Визначено на рівні РНБО й термін в три місяці фактичного мораторію на проведення процесуальних дій, які можуть заблокувати роботу підприємства. Також має бути проведений аудит системи моніторингу ризиків податкових накладних, треба зняти всю проблематику з податковими накладними. І багато іншого – все детально є в указі.

- Держава свою частину морального договору з бізнесом виконає. Важливо, щоб і кожен з підприємців в Україні виконав свою частину домовленостей: бізнес сплачує податки, працює легально, «в білу», поважає працівників, працівниць і точно не працює з росією. Всі ми працюємо лише на українську перемогу! - сказав Президент.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости