Политика | Еланец, 6 Марта, 2019

В Еланецком райне появится бетонно-смесительный узел - Савченко

Свежие новости: В Еланецком райне появится бетонно-смесительный узел - Савченко

В селе Воссиятское Еланецкого района Николаевской области начата подготовка к размещению бетонно-смесительный узел.

Об этом сообщил председатель Николаевской областной государственной администрации Алексей Савченко на своей публичной странице в социальной сети «Фейсбук».

«В Єланецькому районі на території дорожньо-ремонтного пункту у селі Возсіятському розпочато підготовку до розміщення бетонно-змішувального вузла, який буде використовуватися під час будівництва вистражданої траси Н-14, запроектованої в бетоні.

Це вже не просто пусті обіцянки, а реальні дії, які передують самому будівництву дороги. Зараз завозяться усі необхідні компоненти бетонно-змішувального вузла.

Нагадаю, було прийняте рішення, що першочергові ремонтні роботи проводитимуть на ділянках доріг, що проходять через населені пункти Водяно-Лорине і Возсіятське та автошляху між ними.

Дякую за підтримку Президенту України Петро Порошенко, Прем’єр-міністру Володимиру Гройсману, міністру інфраструктури Володимиру Омелян та всім, хто сприяє ремонту і будівництву доріг на Миколаївщині.

Цього року у державному бюджеті на капремонт траси Н-14 передбачено 500 млн грн. Наразі проведені торги і заключені договори про роботи на 4 ділянках вартістю 378 млн грн.

Переконаний, всі відповідальні служби та підрядники відпрацюють добросовісно. А ми всі разом будемо щоденно контролювати якість усіх робіт», - написал он.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты