Политика | 23 Января, 2024

Президент Зеленський нагородив двох воїнів, які захищають Миколаївщину

Свежие новости: Президент Зеленський нагородив двох воїнів, які захищають Миколаївщину

З нагоди Дня Соборності України Президент Володимир Зеленський вручив державні нагороди військовослужбовцям і цивільним громадянам.

Про це повідомили в Офісі Президента України.

Відзнаку Президента України «Хрест бойових заслуг» отримали десятеро військовослужбовців ЗСУ. Серед них:

- морпіх, молодший сержант Сергій Крикливий, який виконував бойові завдання на Миколаївщині, Херсонщині та Донеччині;

- командир зенітного ракетного дивізіону командування “Південь” підполковник Сергій Литвиненко; його підрозділ захищає в тому числі Миколаївську область.

В урочистій церемонії, яка відбулася в Маріїнському палаці в Києві, взяли участь медичні працівники, волонтери, військовослужбовці, енергетики, представники місцевої влади. Глава держави зазначив, що для нього честь особисто привітати кожного з них з Днем Соборності України.

- З такими людьми, як ви, перемога обов’язково буде. З такими міцними воїнами, які сьогодні на передовій. Хочу вам, вашим дітям, вашим онукам, дружинам, чоловікам, братам, сестрам побажати перемоги. Це, напевне, сьогодні найголовніше, що всіх нас тримає, й заради чого ми всі живемо, працюємо, б’ємося, - додав Глава держави.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты