Политика | Николаев, 12 Февраля, 2018

Правозахисники просять Порошенка не звільняти з посади голову Кривоозерської РДА через провокацію

Свежие новости: Правозахисники просять Порошенка не звільняти з посади голову Кривоозерської РДА через провокацію

 

Олесь Шевченко, голова Ветеранської організації «Українська Гельсінська Спілка» звернувся до Президента України та закликав Гаранта Конституції звернути увагу на ситуацію з затриманням  голови Кривоозерської райдержадміністрації Олексія Мірошниченка, який днями оприлюднив спростування усіх звинувачень на його адресу.

Читайте также: Глава Кривоозерской РГА заявил, что взятки в виде кресла и денег не было

Шевченко, з яким Олексій Мірошниченко стояв на Майдані 2014-го, звернувся до Президента України та закликав Гаранта Конституції не звільняти з посади голову Кривоозерської райдержадміністрації Олексія Мірошниченка до проведення всебічного розслідування обставин справи. Про це повідомляє журналістка із Миколаєва Олена Івашко.

"Олесь Шевченко, «совість української нації» переконаний, що результати розслідування доведуть цілковиту невинуватість в інкримінованому внаслідок провокації злочині. В своєму Зверненні Олесь Шевченко висловлює стурбованість ситуацією, яка склалася навколо українського патріота та науковця Олексія Мірошниченка. Керівник ВО Українська Гельсінська Спілка переконаний, що метою політично-правової провокації є дискримінація Олексія Мірошниченка, як одного з найуспішних та перспективних керівників органів державної влади на Миколаївщині.Мірошниченка чекають нові судові тяжби, нові випробування, протистояння. Його підтримують однодумці, друзі, рідні. В непростій боротьбі він сподівається на справедливість", — підкреслено у повідомленні.

Окрім того, також оприлюднено звернення до Петра Порошенка:

Источник: blin.mk.ua

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты