Криминал | Южноукраинск, 10 Июля, 2017

Правоохоронці встановили чоловіка, який спеціалізувався на крадіжках велосипедів у южноукраїнців

Свежие новости: Правоохоронці встановили чоловіка, який спеціалізувався на крадіжках велосипедів у южноукраїнців

Протягом декількох місяців до Южноукраїнського відділення Первомайського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області надходили заяви від місцевих мешканців про те, що вони стали жертвами крадіїв. Так, у потерпілих було викрадено три велосипеди та жіночу сумку з грошовими коштами і особистими документами.

Вжитими оперативними заходами поліцейські встановили особу крадія – ним виявився 39-річний мешканець сусіднього району, який періодично навідувався до м. Южноукраїнськ, вчиняв крадіжку, а потім на краденому велосипеді їхав до найближчого села та за «копійки» продавав транспортний засіб.

Частину викраденого правоохоронці вилучили та повернули власникам.

Слідчим відділенням Южноукраїнського відділення поліції ГУНП в Миколаївській області розпочато кримінальне провадження за ознаками чч. 2 та 3 ст.185 КК України «Крадіжка», санкції яких передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.

«На рахунку» злодія чотири факти крадіжок, у вчиненні яких він обґрунтовано підозрюється також перевіряється його причетність до скоєння подібних злочинів на території м. Южноукраїнськ.

За узгодженням із місцевою прокуратурою зловмисникові повідомлено про підозру та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції

Миколаївської області

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости