Криминал | Вознесенск, 14 Апреля, 2020

Вбив, а потім підпалив - правоохоронцями Вознесенщини розкрито зухвале вбивство в с.Трикратне

Свежие новости: Вбив, а потім підпалив - правоохоронцями Вознесенщини розкрито зухвале вбивство в с.Трикратне Вбив, а потім підпалив - правоохоронцями Вознесенщини розкрито зухвале вбивство в с.Трикратне

13 квітня 2020 року Вознесенською місцевою прокуратурою спільно з працівниками Вознесенського відділу поліції в межах розслідування кримінального провадження за фактом вбивства 51-річного жителя с. Трикратне Вознесенського району встановлено та затримано особу, яка вчинила особливо тяжкий злочин.

Ним виявився 47-річний сусід загиблого.

  • Читайте больше на нашем Telegram-канале. Присоединиться к нему можно ЗДЕСЬ

За версією слідства, зловмисник на ґрунті неприязнених відносин, які виникли у ході словесного конфлікту, палкою забив потерпілого до смерті. Після вбивства, аби приховати сліди злочину, спалив тіло.

За погодження прокуратури зловмиснику повідомлено про підозру за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

На даний час до Вознесенського міськрайонного суду скеровано клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Розслідування триває.

За інформацією Вознесенської місцевої прокуратури

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости