Криминал | Вознесенск, 15 Июня, 2024

Поліція затримала рецидивіста, який обікрав диспетчерську автовокзала у Вознесенську

Свежие новости: Поліція затримала рецидивіста, який обікрав диспетчерську автовокзала у Вознесенську

У Вознесенську поліцейські затримали підозрюваного у крадіжці грошей та мобільних телефонів з приміщення автовокзалу.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області.

Зранку 13 червня до поліції надійшло повідомлення від працівниці районного автовокзалу про те, що з каси диспетчерської викрали 6 тисяч гривень та мобільні телефони. На місці події слідчо-оперативна група встановила, що крадіжку скоїли, проникнувши через віконечко диспетчерської кімнати.

“Оперуповноважені Вознесенського райуправління поліції за участі фахівців кримінального аналізу обласного главку поліції встановили особу зловмисника. Ним виявився 33-річний чоловік, який неодноразово відбував покарання за вчинення крадіжок та нещодавно звільнився із місць позбавлення волі. Підозрюваного затримали того ж дня у Первомайську”, - розповіли в поліції.

При особистому огляді у затриманого поліцейські виявили викрадені мобільні телефони. Поліцейські перевіряють причетність чоловіка до скоєння аналогічних злочинів на території районного центру та області.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости