Политика | 25 Октября, 2023

Поліція Києва звертає увагу на фейки про «масові суїциди підлітків»

Свежие новости: Поліція Києва звертає увагу на фейки про «масові суїциди підлітків»

Столичні правоохоронці закликають громадян не сприяти розповсюдженню фейкової інформації.

Про це повідомляє поліція Києва.

"Сьогодні деякі телеграм-канали поширили новини про нібито вчинення кількох самогубств неповнолітніми в різних районах міста.

Поліція Києва заперечує цю інформацію. Такі повідомлення можуть бути поширені з метою привернення уваги та збільшення кількості читачів відповідних ресурсів. Публікації, які не відповідають дійсності, не лише компрометують ресурси, на яких розміщено, а й викликають панічні настрої у громадян.

Столична поліція одразу інформує громадян про надзвичайні події та злочини, які можуть викликати резонанс серед населення та відкрита до спілкування зі ЗМІ. Тому закликаємо довіряти лише офіційним джерелам інформації та не розповсюджувати упереджені неправдиві новини. У разі, якщо ви стали свідками подій, які вимагають негайного реагування правоохоронців, одразу дзвоніть спецлінією 102", - сказано в повідомленні.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости