Общество | Первомайск, 12 Июля, 2019

Первомайська прокуратура домоглася повернення державі земель водного фонду

Свежие новости: Первомайська прокуратура домоглася повернення державі земель водного фонду Первомайська прокуратура домоглася повернення державі земель водного фонду

9 липня 2019 року Господарським судом задоволено позовні вимоги Первомайської місцевої прокуратури Миколаївської області в повному обсязі та зобов’язано приватне підприємство повернути державі земельну ділянку водного фонду площею 7,8 га вартістю 187 тис грн, розташовану в межах Мазурівської сільської ради Кривоозерського району.

За інформацією Первомайської місцевої прокуратури.

Встановлено, що між приватним підприємством та Кривоозерською районною радою укладено договір оренди зазначеної земельної ділянки, термін дії якого закінчився у 2015 році. Проте, підприємство не дотрималось умов і порядку пролонгації договору оренди, в зв’язку з чим втратило право на оренду землі з моментом закінчення терміну дії договору.

Підприємство продовжувало використовувати дану земельну ділянку та ставок для риборозведення без належних правових підстав.

Зважаючи на виявлені порушення, місцева прокуратура звернулась до суду з позовними вимогами повернути до державної власності ставок з незаконного користування.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты