Общество | Николаев, 12 Июля, 2019

Продовжуються роботи з ліквідації аварійної ямковості на автомобільних дорогах Миколаївської області

Свежие новости: Продовжуються роботи з ліквідації аварійної ямковості на автомобільних дорогах Миколаївської області Продовжуються роботи з ліквідації аварійної ямковості на автомобільних дорогах Миколаївської області

Продовжуються роботи з ліквідації аварійної ямковості на автомобільних дорогах Миколаївської області. Про це повідомляє прес-служба САД у Миколаївській області.

На замовлення Служби автомобільних доріг у Миколаївській області, в рамках експлуатаційного утримання, не зупиняються роботи по ліквідації ямковості дорожнього покриття на дорогах загального користування державного значення.

У період з 8 липня по 13 липня ремонтними бригадами підрядних підприємств загалом було ліквідовано 4831м2 ямковості дорожнього покриття на ділянках автомобільних доріг: Н-11 Дніпро-Миколаїв (через кривий Ріг), М-14 Одеса – Мелітополь – Новоазовськ, Т-15-13 Нечаяне-Очаків.

Служба автомобільних доріг у Миколаївській області закликає водіїв бути максимально уважними та обережними, дотримуватися вимог Правил дорожнього руху, звертати увагу на попереджувальні знаки, особливо в місцях проведення дорожніх робіт.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты