Политика | Николаев, 25 Марта, 2019

Перші 200 спостерігачів «Миколаївщини – надійний партнер»

Свежие новости: Перші 200 спостерігачів «Миколаївщини – надійний партнер»

Одним з основних завдань, які були визначені перед планом роботи громадської організації «Миколаївщина – надійний партнер» на 2019 рік було організувати спостереження за виборчим процесом в рамках Президентської кампанії. Адже чесні та відкриті вибори є індикатором розвитку суспільства, його політичної свідомості, відповідальності та перспектив подальшого розвитку.

В рамках спостереження за ходом виборів Президента України, окружною виборчою комісією №132 сьогодні було зареєстровано 200 офіційних спостерігачів від громадської організації «Миколаївщина – надійний партнер» на території виборчого округу №132.

Таким чином за допомогою активних членів організації, не байдужих людей до проведення виборчої кампанії рухаємося до виконання спільної задачі забезпечити прозорі, демократичні вибори та мінімізувати можливості до фальсифікацій виборчого процесу.

Закликаємо всіх кандидатів, їх регіональні команди не допускати навіть натяку на фальсифікації та порушення, адже на кожній дільниці в області будуть підготовлені та навчені оперативно реагувати спостерігачі. Також для швидкості реагування на можливі порушення в межах області створено 30 мобільних груп спостерігачів, які забезпечать загальну координацію та відслідкують ситуацію з можливими порушеннями виборчого процесу, які відбуваються поза межами виборчих дільниць, а саме підкуп виборців, організований підвіз, агітація в день виборів та інші можливі порушення.

Також додатково запрошуємо зацікавлені організації до співпраці у рамках спостереження за проведенням виборів 31 березня та спільними зусиллями забезпечити прозорість та чесність виборів.

Олег Соколик

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты