Политика | 6 Сентября, 2023

Вірменія заявила про спільні навчання з американцями

Свежие новости: Вірменія заявила про спільні навчання з американцями

У Вірменії у вересні пройдуть спільні зі США військові навчання.

Про це повідомили в Міноборони Вірменії

"У рамках підготовки до участі в міжнародних миротворчих місіях з 11 до 20 вересня у Вірменії на базі навчального центру миротворчої бригади Міноборони Вірменії "Зар" відбудуться спільні вірмено-американські військові навчання "Партнер Орел-2023" (EAGLE PARTNER 2023)", - ідеться в повідомленні.

Навчання передбачають "виконання завдань зі стабілізації між конфліктуючими сторонами під час миротворчої місії".

"Метою навчань є підвищення рівня взаємосумісності підрозділу, що бере участь у міжнародних миротворчих місіях у рамках миротворчих операцій, обмін передовим досвідом у сфері управління і тактичного зв'язку, а також підвищення готовності вірменського підрозділу до запланованої оцінки "Концепції оперативних спроможностей" НАТО/ПВМ", - уточнили в міністерстві.

У Кремлі відреагували на навчання Вірменії та США і заявили, що вони у них "викликають настороженість".

"Це (навчання) викликає настороженість, особливо в нинішній ситуації. Тому будемо глибоко аналізувати ці новини і відстежувати ситуацію", - заявив прессекретар російського диктатора Дмитро Пєсков.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости