Спорт | 1 Апреля, 2023

Навіть гроші не цікавлять: чи може відбутися бій Усик — Ф’юрі до кінця року

Свежие новости: Навіть гроші не цікавлять: чи може відбутися бій Усик — Ф’юрі до кінця року

Промоутер чемпіона світу за версіями WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика Олександр Красюк вважає, що український боксер може зустрітися з володарем поясу WBC Тайсоном Ф’юрі наприкінці цього року.

«Якщо наприкінці року ми матимемо шанс побитися за звання абсолютного чемпіона, то ми ним скористаємося, сто відсотків. Навіть якщо це буде не Саудівська Аравія і на кону стоятимуть не такі великі гроші.

 

Цього разу нам просто не вдалося влаштувати бій, і я спробую пояснити справжні причини, чому так сталося, на прикладі Lamborghini. Якщо ти намагаєшся купити бажаний автомобіль, який комусь належить, і ти так сильно його хочеш, що готовий переплатити, то робиш відповідну пропозицію. Інший бік розуміє, яку вигоду може отримати за рахунок твого бажання. Це створює певні проблеми. Тому їхній бій не відбудеться 29 квітня», — сказав Красюк в інтерв’ю YouTube-каналу Boxing Social.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты