Политика | 31 Августа, 2023

Наступного тижня ВР розгляне питання про звільнення Резнікова, – ЗМІ та нардепи

Свежие новости: Наступного тижня ВР розгляне питання про звільнення Резнікова, – ЗМІ та нардепи

Президент Володимир Зеленський розглядає варіант призначити Олексія Резнікова послом України у Великій Британії, а міністром оборони запропонувати призначити Рустема Умєрова, голову Фонду держмайна.

Про це повідомили ряд всеукраїнських ЗМІ - зокрема УП та LIGA.net - з посиланням на власні джерела, а також нардепи Ярослав Железняк та Олексій Гончаренко.

Як пише LIGA.net, Зеленський вже запропонував Резнікову посаду посла у Великій Британії.

"Співрозмовник в ОП уточнив, що проблем з агреманом (попередня згода уряду держави перебування на прийняття певної особи як глави дипломатичного представництва іншої держави, - ред.) для Резнікова не має бути, "британці дивляться на його кандидатуру нормально". Водночас на місце Резнікова розглядається кандидатура Умєрова", - повідомляє видання.

 

За інфомрацією нардепів, питання про звільнення Резнікова та призначення Умерова винесуть у сесійну залу ВР вже наступного тижня.

В пресслужбі Умєрова відмовились від коментарів.

Як відомо, це вже не перший раз, коли з'являється інформація про звільнення Резнікова з поста міністра оборони. Зокрема в один з попередніх разів про можливу відставку заговорили після скандалу з закупівлею Міноборони продуктів харчування.

Цього разу інформація про його звільнення з'явилася після скандалу з закупівлею курток для військових.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты