Политика | 30 Августа, 2023

Пригожина поховали без церемоній і «в закритому форматі» – ЗМІ підняли тему про його двійників

Свежие новости: Пригожина поховали без церемоній і «в закритому форматі» – ЗМІ підняли тему про його двійників

Власника чвк "вагнера" Євгена Пригожина поховали на Пороховському кладовищі в Санкт-Петербурзі. При цьому в ЗМІ знову почала з'являтися інформація про двійників військового злочинця.

Про це повідомляє ВВС.

У засновника "Вагнера" були "двійники" - громадяни, які офіційно міняли прізвище, ім'я та по батькові й отримували паспорти на ім'я Євгена Вікторовича Пригожина, допомагаючи керівництву ПВК приховувати його пересування.

За даними "Бази", разом зі справжньою донькою Пригожина помолитися за нього на цвинтар приїхала Ірина Красавіна - дружина найвідомішого з двійників Пригожина Леоніда Красавіна.

Дружина двійника Євгена Пригожина відвідала його могилу наступного дня після похорону. Журналісти переплутали дружину двійника Пригожина зі справжньою вдовою.

Похорон Пригожина відбувся в закритому форматі. Журналісти безуспішно намагалися знайти кладовище, де ховатимуть військового злочинця. Військових почестей, які були покладені Пригожину як герою росії, під час похорону не було. На похороні було 20-30 осіб і не було людей у військовій формі.

Наступного дня перед входом на кладовище відвідувачів оглядали. Силовиків на кладовищі вранці було багато, поруч були припарковані кілька автобусів росгвардії. Частина силовиків ночували поруч із кладовищем.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты