Политика | Николаев, 31 Августа, 2023

Миколаївський суднобудівний завод збирається проінвентаризувати свою землю

Свежие новости: Миколаївський суднобудівний завод збирається проінвентаризувати свою землю

Державне підприємство «Миколаївський суднобудівний завод» (в минулому завод імені 61 комунара) планує провести інвентаризацію земель заводу у центрі міста та виготовити технічну документацію із землеустрою.

Про це свідчить проект рішення, який планувалося з голосу винести на розгляд сесії Миколаївської міської ради вчера, 30 серпня.

Миколаївський суднобудівний завод звернувся до Миколаївської міської ради щодо дозволу на розробку технічної документації та інвентаризації земельної ділянки по вулиці Адміральській, 38 у Миколаєві, яка знаходиться в постійному користуванні підприємством. 

Зазначається, що державне підприємство має на меті встановити місце розташування об’єктів землеустрою, їхніх меж, розмірів, правовий статус, а також виявити землі, що не використовуються, використовуються нераціонально або не за цільовим призначенням, виявити і консервувати деградовані угіддя і забруднені землі, встановити кількісні та якісні характеристики земель, необхідні для ведення державного земельного кадастру, здійснення контролю за використанням та охороною земель і прийняття на їх основі відповідного рішення міської ради.

ДП «Миколаївський суднобудівний завод» - це підприємство, що входить до АТ «Українська оборонна промисловість» (раніше ДК «Укроборонпром», - прим.), яке є стратегічним виробником озброєння та військової техніки в Україні. Товариство об’єднує державні унітарні підприємства, у тому числі казенні підприємства, у стратегічних галузях оборонної промисловості держави.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты