Политика | Южноукраинск, 15 Февраля, 2020

Наше завтра поряд з АЕС, концесія

Свежие новости: Наше завтра поряд з АЕС, концесія

Не втомлюючи аудиторію коротко про тарифне майбутнє міста і не тільки. В результаті чисельних і різноформатних перемовин атомних міст і ДП НАЕК «Енергоатом» в 2017 році всі АЕС окрім Южно-Української підписали мирові угоди і процес тарифних боргів більш менш врегулювали.

Южно-Українська АЕС не пішла цим шляхом. Міський голова зібрав громадські слухання, де в числі інших питань вимушено озвучив, що за такої позиції АЕС та певного не розуміння складнощі проблеми може виникнути не бажана потреба ставити перед міською радою питання про передачу комунального господарства міста в концесію, як органу, який має виключне право на такі рішення.

Своїми голосами мешканці міста з розумінням поставились до занепокоєння Пароконного стосовно комунальної проблеми, яка не отримала свого попереднє домовленого вирішення. І це при тому, що в Южноукраїнську самий складний і проблемний проект влаштування вказаного господарства. Реакція АЕС, керівництво якої не пішло на підписання мирових угод було очікуваним.

Южно-Украинская АЭС предупредила Виктора Пароконного о негативных последствиях передачи КП ТВКХ в частные руки

Коментариев:

11-04-2018, 16:56

«После скандального заявления мэра Южноукраинска Виктора Пароконного о намерении отдать частному инвестору (в концессию) объекты теплоснабжения коммунального предприятия «ТВКХ», администрация ОП ЮУ АЭС сделало официальное заявление, в котором предостерегла местную власть от необдуманных действий».

  • Читайте больше на нашем Telegram-канале. Присоединиться к нему можно ЗДЕСЬ

В завершення, ще у 2018 році вони роблять помилковий висновок щодо компетенції міського голови, де не Він вирішує такі питання, це робить виключно міська рада. І ще є цікава річ. Наразі, в 2020 році після відмови від банкрутства вказаного ТВКГ вже є ініціатива передати його в концесію, але вона виходить не від міського голови, не важко здогадатись хто буде «за» таке рішення».

Матеріал подано в скороченні, і далі по тексту від АЕС.

«Напомним, как сообщалось ранее, городской голова Южноукраинска Виктор Пароконный намерен отдать частному инвестору (в концессию) объекты теплоснабжения коммунального предприятия «Теплоснабжение и водо-канализационное хозяйство».

Джерело інформації – сайт ЮУ АЕС.

Так говорилось в попередженні від АЕС міському голові в 2018 році. І не зрозуміло що ж таке скандальне було висловлено міським головою в тому, 18-у? І що є не скандальним вже з початку 2020 року в пропозиції про передачу вказаного підприємства в концесію від його візаві за об’єктивним перебігом подій?!

Далі буде про реальні шляхи виведення ТВКГ міста з його спадково застарілого стану на роботу за сучасними вимогами.

Джерело: Влада пропонує - Южноукраїнськ

Читайте також: Перша з історій – тарифне розпуття

До історії про тарифне розпуття

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты