Криминал | 2 Августа, 2023

На Закарпатті затримали злочинців, які викрали майна на $500 тисяч

Свежие новости: На Закарпатті затримали злочинців, які викрали майна на $500 тисяч

На Закарпатті поліцейські затримали двохї членів злочинної групи, які здійснювали крадіжки з квартир та приватних будинків на території Закарпатської області.

Про це повідомляє Нацполіція.

Фігуранти ретельно готувалися до вчинення злочинів: за допомогою спецтехніки проводили спостереження за майбутнім обʼєктом, а для недопущення власного викриття використовували дороги без відеоспостереження та використовували інші методи конспірації.

Оперативники Департаменту стратегічних розслідувань, управління стратегічних розслідувань у Закарпатській області, ГУНП області спільно з працівниками Головного слідчого управління та Офісу Генерального прокурора України задокументували декілька фактів злочинної діяльності, за результатами яких громадянам завдано збитків у розмірі понад пів мільйона доларів США.

Правоохоронці за силової підтримки спецпідрозділу КОРД затримали організатора та співучасника злочинної групи.

Також проведено 6 невідкладних обшуків у помешканнях та автомобілях затриманих на території двох міст — Ужгорода та Києва. Вилучено камери зовнішнього відеоспостереження, датчики руху, радіостанції та інші технічні спецзасоби, золоті злитки різної ваги, ювелірні вироби та годинники відомих брендів, гроші, компʼютерну техніку, підроблені документи та «чорнові» записи.

Одним з обʼєктів крадіжки став будинок колишнього гравця національної збірної України з футболу. Під час проведення обшуків викрадене у спортсмена майно вилучили у фігурантів. За інформацією ЗМІ, мова йде про Олександра Кучера, який з минулого року займає посаду головного тренер а ФК «Дніпро-1».

Наразі затриманим повідомлено про підозри за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты