Общество | Николаев, 3 Января, 2018

На Миколаївському міжміському автовокзалі облаштували вуличні лавки

Свежие новости: На Миколаївському міжміському автовокзалі облаштували вуличні лавки

Наприкінці минулого тижня на території Миколаївського міжміського автовокзалу облаштували вуличні лавки.

Заміна вуличних лавок відбулася у рамках укладеного Меморандуму щодо вирішення певних проблемних питань у сфері пасажирських перевезень між управлінням інфраструктури Миколаївської обласної державної адміністрації та приватним акціонерним товариством «Миколаївське обласне підприємство автобусних станцій» ПрАТ "МОПАС". Так, згідно умов договору лавки облаштували до 1 січня 2018 року.

Зазначимо, що Управління інфраструктури Миколаївської облдержадміністрація та обласне підприємство автобусних станцій ініціювали проведення внутрішнього планування та дизайну простору на території Миколаївського міжміського автовокзалу. Відповідний конкурс дизайнерських проектів триватиме з 1 січня до 1 березня 2018 року. Реалізація проекту передбачена до 1 грудня 2018 року.

За більш детальною інформацією стосовно подання проектів на конкурс звертайтесь за телефоном: 050-337-15-89 – Любов. Електронна пошта: [email protected]

Нагадаємо, що сам меморандум підписаний  27 грудня. Документом визначено питання відправлення/прибуття автобусних маршрутів між Миколаївським міжміським автовокзалом і автостанціями в Миколаївської області, забезпечення безпеки руху, поліпшення стану будівлі автостанції та прилеглої до неї території тощо. Окремим пунктом виділено надання безкоштовних послуг в громадській вбиральні для учасників бойових дій (УБД) на території Миколаївського міжміського автовокзалу на постійній основі.

 

Джерело: mk.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости