Криминал | Доманевка, 10 Июня, 2017

На Миколаївщині зловмисник намагався повернути викрадене, однак натрапив на правоохоронців

Свежие новости: На Миколаївщині зловмисник намагався повернути викрадене, однак натрапив на правоохоронців

За узгодженням із прокуратурою вирішується питання щодо оголошення зловмисникові про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.185 КК України «Крадіжка», злочинцю загрожує до трьох років позбавлення волі.

До Доманівського відділення Вознесенського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області звернулася 48-річна жінка, яка повідомила, що стала жертвою крадія. Так, зі слів заявниці, до неї в гості прийшли знайомі. Після організованого застілля власниця будинку пішла відпочивати, залишивши друзів без нагляду. Вранці наступного дня, прокинувшись, вона виявила, що зникла пневматична гвинтівка. Зрозумівши, що до скоєння крадіжки причетний хтось із «друзів», які заходили в гості, заявниця вирішила піти до них та дізнатися хто «поцупив» зброю. Однак коли спроба самотужки повернути своє майно виявилася марною, жінка звернулася по допомогу до поліції.

Правоохоронці, відреагувавши на повідомлення про скоєний злочин, одразу направилися до «знайомих» потерпілої, однак по дорозі зустріли парубка, який в руках ніс гвинтівку. Поліцейські зупинили його, аби дізнатися куди він йде зі зброєю і, як з’ясувалось, - це був саме той зловмисник, який викрав зброю у заявниці.

Зі слів 20-річного парубка, коли він дізнався, що власниця гвинтівки почала пошуки свого майна, злякавшись, що вона заявить у поліцію, вирішив повернути викрадене, однак не встиг так, як натрапив на правоохоронців.

Викрадену зброю вилучено та повернуто власниці.

Слідчим відділенням Доманівського відділення поліції розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 КК України «Крадіжка», санкція якої передбачає накладення штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадських робіт на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

За узгодженням із прокуратурою вирішується питання щодо оголошення зловмисникові про підозру та обрання міри запобіжного заходу. Тривають слідчі дії.

 

Відділ комунікації поліції

Миколаївської області

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты