Криминал | Еланец, 10 Июня, 2017

Поки мешканка Єланецького району перебувала на лікуванні, її обікрав сусід

Свежие новости: Поки мешканка Єланецького району перебувала на лікуванні, її обікрав сусід

Аби заощадити кошти для ремонту супутникової антени, зловмисник вирішив зняти запчастини з антени сусідки. За вчинене крадію загрожує до шести років позбавлення волі. 

До Єланецького відділення Новодеського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області звернулась 47-річна мешканка одного із сіл району з повідомленням про те, що вона стала жертвою крадія.

Зі слів потерпілої, повернувшись із лікування, вона змушена була викликати майстра аби полагодити телевізор, який чомусь перестав працювати. Спеціаліст, обстеживши техніку, виявив причини несправностей - у супутниковій антені були відсутні три конвектори. Жінка зрозуміла, що її обікрали, тому по допомогу звернулась до поліції.

Проведеними заходами правоохоронці встановили, що до крадіжки причетний 51-річний сусід потерпілої, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.

З пояснень зловмисника, у той час, коли заявниця перебувала в лікарні, у його супутниковому обладнанні виникла несправність і, щоб не витрачати гроші на купівлю нових запчастин, крадій вирішив їх «позичити» у сусідки.

Викрадене майно вилучено та повернуто власниці.

Слідчим відділенням Єланецького відділення поліції розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.185 КК України «Крадіжка», санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

За узгодженням із прокуратурою вирішується питання щодо оголошення зловмисникові про підозру. Тривають слідчі дії.

 

Відділ комунікації поліції

Миколаївської області

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости