Политика | Вознесенск, 22 Сентября, 2020

Міський голова Віталій Луков обговорив з підрядником нагальні проблеми будівництва нової дороги по вулиці Леонова

Свежие новости: Міський голова Віталій Луков обговорив з підрядником нагальні проблеми будівництва нової дороги по вулиці Леонова

22 вересня міський голова Віталій Луков зустрівся з підрядником будівництва нової дороги по вулиці Леонова безпосередньо на об’єкті. Будівельники вже розпочали роботи, але, як завжди, в процесі виникають проблеми, які слід вирішити.
 
Очільник громади звернув увагу підрядника на проблему направлення стоку дощової води, яка йтиме вулицею. Це дуже важливе питання, особливо з огляду на те, що мешканці мікрорайону постійно звертають увагу міського голови на потребу в його вирішенні. Вода повинна бути направлена в обхід вулиці Героїв України задля того, щоб зменшити потік під час сильних дощів та розподілити його між іншими вулицями. Також перед вулицею Леонова запроєктовано будівництво прийомника дощової води, що також зменшить кількість води, яка під час сильних дощів прямує до вулиці Київської.
 
Ще один важливий момент – реконструкція стовпів, які належать ПАТ «Укртелеком». Тут є два шляхи, один з яких є більш пріоритетним – їх заміна за рахунок громади з подальшим виставленням рахунку компанії. Інший шлях, процедуру якого вже розпочато – ПАТ «Укртелеком» замінить стовпи на власні резервні, якщо такі будуть в наявності.
 
Додатково міський голова Віталій Луков оглянув паркан дитячого садочка № 14, який теж буде замінено разом із будівництвом дороги. Зараз відповідальні працівники садочка розраховують необхідну кількість коштів та готують необхідну документацію для запуску процесу виділення фінансів на реконструкцію паркану. Планується, що протягом найближчих місяців паркан від вулиці Леонова буде замінено.
 
 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости