Спорт | Николаев, 8 Июня, 2024

Миколаївська рапіристка увійшла в рейтинг найтитулованіших фехтувальників

Свежие новости: Миколаївська рапіристка увійшла в рейтинг найтитулованіших фехтувальників

Аліна Полозюк із Миколаєва увійшла в рейтинг найтитулованіших українських фехтувальників на чемпіонатах Європи серед молоді.

Рейтинг опублікувала Федерація фехтування України.

Після змагань у турецькій Анталії відбулися суттєві зміни у таблиці «Найтитулованіших українських фехтувальників на чемпіонатах Європи серед молоді U-23».

Очолила рейтинг Емілі Конрад. 16-річна шпажистка, додавши до торішнього особистого золота нагороду найвищого ґатунку в команді, стала першою дворазовою чемпіонкою Європи U-23 в історії України.

Рейтинг ФФУРейтинг ФФУ

Беззаперечним лідером за кількістю нагород залишається шпажист Анатолій Герей. Але ближче до нього підібралися рапіристки Ольга Сопіт і Дарія Миронюк, які тепер ділять у таблиці третє місце.

До когорти українських спортсменів, за кількістю нагород увійшла і Аліна Полозюк із Миколаєва. Нагадаємо, що миколаївська рапіристка в складі збірної України здобула срібну медаль чемпіонату Європи серед молоді U-23.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты