Спорт | Николаев, 5 Июля, 2019

Миколаївська дзюдоїстка Ганна Антикало принесла збірній України першу медаль на Всесвітній Універсіаді-2019

Свежие новости: Миколаївська дзюдоїстка Ганна Антикало принесла збірній України першу медаль на Всесвітній Універсіаді-2019

3 липня у Неаполі (Італія) стартувала Всесвітня літня Універсіада. У змаганнях взяли участь 8 тисяч спортсменів зі 170 країн, які змагатимуться у 18 видах спорту.

Перші комплекти нагород на Універсіаді вже розіграли.

Приємно, що на п’єдестал пошани піднялася і наша спортсменка. Студентка Чорноморського національного університету імені Петра Могили, вихованка ФСТ "Динамо" Ганна Антикало (-70 кг) завоювала бронзову медаль у змаганнях з дзюдо. У фіналі спортсменка з Миколаєва перемогла представницю Білорусі Вікторію Новікову.

Зазначимо, що українську збірну на Універсіаді представляють 162 спортсмени. Вони боротимуться в 13 видах спорту: баскетбол, волейбол, художня гімнастика, спортивна гімнастика, дзюдо, легка атлетика, плавання, стрибки у воду, стрільба з лука, теніс, футбол, тхеквондо (ВТФ) і фехтування.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты