Политика | Николаев, 18 Сентября, 2020

Миколаївська Батьківщина висунула понад 700 кандидатів в депутати різних рівнів

Свежие новости: Миколаївська Батьківщина висунула понад 700 кандидатів в депутати різних рівнів

Сьогодні, 18 вересня, Миколаївська ОПО ВО «Батьківщина» провела партійну конференцію, на якій делегати одноголосно підтримали запропоновані та зачитані в рамках вимог закону списки кандидатів в ОТГ, районні, міські та обласну ради.

Крім того, лідер Миколаївської Батьківщини Вадим Підберезняк презентував програму, з якою політична партія йде на вибори до обласної ради — це вирішення побутових проблем громадян, забезпечення сіл та міст централізованим водопостачанням, запровадження комунального транспорту в громадах, безкоштовне харчування дітей 1-4-х класів в школах тощо.

Приємним сюрпризом для делегатів конференції стало пряме включення із лідером партії Юлією Тимошенко, яка подякувала миколаївським партійцям за підтримку та побажала усім міцного здоров’я, поваги від людей та успіхів.

В завершенні конференції Вадим Підберезняк побажав усім кандидатам перемоги та зазначив, що в його розумінні патріотизм — це не просто «співання гімну», а любов та повага до свого рідного краю.

 

Источник

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты