Общество | Николаев, 11 Мая, 2018

Миколаївців запрошують на свято на честь Дня Родини та Дня Європи

Свежие новости: Миколаївців запрошують на свято на честь Дня Родини та Дня Європи

12 травня з 13:00 до 18:00 по вул. Соборній (Каштановий сквер) Миколаївський коледж культури і мистецтв організовує свято на честь Дня Родини та Дня Європи!

У програмі виступи кращих творчих колективів коледжу: 

- 13.00-14.00 - Народний оркестр народних інструментів «Південна рапсодія»;

-  14.00-15.00 - Прибузький ансамбль пісні і танцю;

- 15.00-15.45 - Концертна програма солістів та ансамблів спеціальності «Академічно-хоровий спів» і Народного жіночого академічного хору ім. С. Фоміних;

- Концертна програма ансамблю народних інструментів «Грай, музико!», Народного гурту народної пісні «Зорецвіт» та Ансамблю народного танцю «Вітражі»;

- Концертна програма «Традиції. Сучасність» за участю творчих колективів Коледжу;

Цілий день працює виставка робіт студентів спеціальності "Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація" та майстер класи з декоративно-прикладного мистецтва; ігрові програми для дітей, Буккросінг та інші заходи.

Також нагадуємо, 12 травня у Миколаєві відбудеться спортивне Всеукраїнське свято «Олімпійський день» за участю вихованців дитячих садочків, учнів спортивних та загальноосвітніх шкіл, студентської молоді та любителів спорту і фізичної культури.

Захід розпочнеться о 10:00 год на вул. Адміральській (перетин з вул. Соборною).

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты