Общество | Николаев, 26 Мая, 2023

Миколаїв та данський Ольборг стали містами-партнерами

Свежие новости: Миколаїв та данський Ольборг стали містами-партнерами

У п'ятницю, 26 квітня, мер Миколаєва підписав меморандум про взаєморозуміння та встановлення солідарного партнерства з данським містом Ольборг.

Про це Олександр Сєнкевич повідомив у Telegram.

По його словах, документ передбачає співпрацю в питаннях економічного розвитку, будівництва, впровадження зелених технологій, обмін досвідом у галузях науки й освіти, культури та молодіжної політики.

"Під час онлайн-зустрічі з мером міста Томасом Каструп-Ларсеном подякував народу Данії за підтримку України і за всю допомогу, яку королівство надає Миколаєву. Розповів про ті напрями, над якими ми зараз працюємо з урядом Данії, зокрема теплопостачання, водопостачання, розробка Генерального плану Миколаєва та проекти відбудови", - написав Сєнкевич.

Олександр Сєнкевич упевнений, що "після нашої перемоги разом із Ольборгом ми зможемо реалізувати чимало спільних проектів та налагодити міцні дружні зв’язки між нашими освітніми закладами та молодіжними осередками".

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты