Политика | Николаев, 18 Сентября, 2023

Ми готуємо різні варіанти, в тому числі альтернативні, аби в нас було світло, – Кім

Свежие новости: Ми готуємо різні варіанти, в тому числі альтернативні, аби в нас було світло, – Кім

Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім повідомив, що область готується до складної зими та має план дій, аби у Миколаєві та області було світло.

Відповідну заяву він зробив в ефірі національного телемарафоні.

- Ми на 1 жовтня будемо відкривати пункти незламності і знов готуватися до складної зими, з точки зору енергетики, - повідомив Віталій Кім.

Також він додав, що вони розуміють, що робити, з досвіду минулого року. Але при цьому це питання є складним, тому що критична інфраструктура не є зношеною, а пошкоджена, яка у процесі відновлення.

- Росія обстрілювала критичну інфраструктуру минулої зими, і все ж таки нанесли шкоду, тому вона хоч і відновлена, але є постраждалою. В нас є інформація, що цього року вони планують атакувати повторно критичну інфраструктуру. Тому ми її захищаємо (критичну інфраструктуру, – ПН) та готуємо різні варіанти, в тому числі альтернативні, для того аби в нас було світло, -заявив Голова Миколаївської ОВА.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости