Политика | 18 Сентября, 2023

У ЗСУ розповіли про важливість звільнення Кліщіївки

Свежие новости: У ЗСУ розповіли про важливість звільнення Кліщіївки

Зі визволенням Кліщіївки ЗСУ отримали плацдарм, який дозволить продовжувати наступальні дії та звільняти нашу землю від окупантів.

Про це в ефірі інформаційного телемарафону  заявив  начальник прес-служби східного угруповання військ ЗСУ Ілля Євлаш. За його словами, звільнення цього населеного пункту дає захисникам України низку переваг над ворогом.

"Передусім це контроль логістичних маршрутів, які забезпечують різними типами постачання місто Бахмут. Крім цього, це оголення флангів, зокрема, південного, що дозволить нам надалі зручніше просуватися вглиб порядків противника, а також завдавати більш точних і глибших вогневих ударів, використовуючи артилерійські системи та інше озброєння", - сказав він.

Також він зазначив, що після звільнення Кліщіївки українські військові продовжують закріплюватись на місцевості та проводять стабілізаційні дії з розмінування. 

"Наші підрозділи на цьому напрямі завдали дуже потужної поразки ряду російських окупаційних підрозділів, а саме - десантним підрозділам, батальйону "Ахмат" з "кадировцями", Шторм-зет з російськими злочинцям, ГРУ Генштабу РФ, а також розбили і завдали потужних ударів мотострілецьким підрозділам окупаційної армії", - додав він.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости