Криминал | Снигиревка, 8 Октября, 2024

Мешканця Снігурівки приговорили до 1,5 роки вʼязниці за незаконну вирубку восьми акацій в полезахисній лісовій смузі

Свежие новости: Мешканця Снігурівки приговорили до 1,5 роки вʼязниці за незаконну вирубку восьми акацій в полезахисній лісовій смузі

Березнегуватський районний суд Миколаївської області призначив покарання у вигляді 1 року та 6 місяців позбавлення волі мешканцю міста Снігурівка, який незаконно зрубив дерева у захисному лісовому насадженні.

Про це повідомляє Державна екологічна інспекція Південно-Західного округу.

Так, у січні 2022 року мешканець Снігурівки, не маючи відповідного документа - лісорубного або лісового квитка, за допомогою бензопили здійснив незаконну порубку 5 дерев породи "Акація" до ступеня припинення росту та 3 дерев породи "Акація" до ступеня не припинення росту у захисному лісовому насадженні, розташованому за селом Маліївка Березнегуватської територіальної громади на Миколаївщині.

Внаслідок злочинних дій було заподіяно істотну шкоду на суму понад 36 тисяч гривень.

На суді обвинувачений свою вину у вчиненні кримінального правопорушення визнав повністю, суму збитків відшкодував у повному обсязі. За вироком Березнегуватського районного суду Миколаївської області від 3 жовтня 2024 року громадянина визнано винним і призначено покарання – 1 рік та 6 місяців обмеження волі.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости