Политика | Николаев, 12 Июня, 2019

«Маємо пам’ятати, що вогонь не пробачає недбалості», - Олександр Трайтлі

Свежие новости: «Маємо пам’ятати, що вогонь не пробачає недбалості», - Олександр Трайтлі

У вівторок, 11 червня, під керівництвом заступника голови Миколаївської ОДА Олександра Трайтлі відбулась оперативна нарада за участі керівників, відповідальних за напрямки освіти, соціального захисту, охорону здоров’я та представника ГУ ДСНС в Миколаївській області щодо забезпечення належного рівня пожежної безпеки в закладах соціального, освітнього та медичного спрямування.

В ході наради Олександр Трайтлі доручив:
- Провести індивідуальний інструктаж з пожежної безпеки кожного працівника закладів соціальної, освітньої та медичної сфер;
- Перевірити стан роботи систем протипожежного захисту;
- Забезпечити, згідно із встановленими нормами, функціонування аварійних виходів;
- Забезпечити відсутність швидкозаймистих предметів в таких місцях як горища, підвали тощо;
- Забезпечити наявність запасів води для зовнішнього пожежогасіння.

Крім того, заступник голови ОДА звернувся до керівників міст, районів та ОТГ області щодо забезпечення роботи місцевих пожежних команд у режимі підвищеної готовності.

«В зв’язку з трагедією, яка трапилась вчора в Одесі, нагадую усім про необхідність дотримання правил пожежної безпеки. Додатково перевіримо всі заклади області, проведемо інструктажі. Маємо пам’ятати, що вогонь не пробачає недбалості! Найцінніше – це життя людей!», - коментує Олександр Трайтлі.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты