Политика | Южноукраинск, 8 Августа, 2018

Комфорт у басейні, спортивні успіхи і сучасна техніка – депутат Ерік Григорян допоміг Южноукраїнській школі №3

Свежие новости: Комфорт у басейні, спортивні успіхи і сучасна техніка – депутат Ерік Григорян допоміг Южноукраїнській школі №3

Реформа освіти не можлива без необхідної комплектації. Розуміючи це, депутат Южноукраїнської міської ради Ерік Григорян активно сприяє розвитку цієї важливою сфери.

Так, Ерік Юрійович з радістю відгукнувся на прохання адміністрації третьої школи. Освітяни просили придбати для навчального закладу матеріали для відновлення системи підігріву підлоги у плавальному басейні «Нептун».

– Я працюю у цій школі з 2000-го року. Вже тоді система підігріву не функціонувала, – розповіла заступник директора з адміністративно-господарчої діяльності Олена Поєдинкова.

Як видно на фото, старі труби давно згнили. Тепер їх замінять на пластикові, які гарантовано прослужать півстоліття. Після монтажу їх закриють новою плиткою. На придбання необхідних матеріалів було витрачено 7,635 тис. грн. Ці кошти виділено за сприяння Еріка Григоряна з фонду міської ради на виконання депутатських повноважень.

Сучасна освіта передбачає активне використання мультимедійних засобів, тому для учнів першого класу було придбано LED телевізор. З депутатського фонду Еріка Григоряна на це пішло 10 тисяч гривень.

У третій школі успішно функціонує секція настільного тенісу. Команда бере участь у змаганнях, де виборює призові місця. Покращити реакцію юним тенісистам допомагає спеціальний тренажер, що стріляє кульками. А гідно виглядати на турнірах дозволяє новенька форма. Все це придбано за 9,0475 тис. грн. також за сприяння Еріка Григоряна.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости