Политика | Николаев, 29 Декабря, 2023

Кім заявив, що поспілкувався з військовими і впевнився у необхідності мобілізації

Свежие новости: Кім заявив, що поспілкувався з військовими і впевнився у необхідності мобілізації

Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім висловив переконання у необхідності мобілізації після особистого спілкування з військовими, які зараз захищають державу

Про це він повідомив у своєму відеозверненні в соцмережах. 

Нещодавно голова Миколаївської ОВА Віталій Кім дав інтерв'ю виданню «Фабрика новин», де він прокоментував ініціативу військового командування України мобілізувати додатково 450-500 тисяч людей. 

.

— 40 мільйонів під час Другої світової було втрачено. З них десь 7 чи 9 мільйонів українців, які відбивались від фашистів. Зараз точно така ситуація, але фашист – це Росія. Будь-які цифри, які є, я вважаю, що вся країна має воювати. От вся, повністю. Не 500 тисяч, а 40 мільйонів, – сказав Віталій Кім в ефірі програми «Фабрика новин».

Інтерв'ю набрало широкий розголос через його думку, що на фронті повинно воювати все населення України, а не 500 тисяч людей. Його заяву інтерпретували, як те, що мобілізувати необхідно всі 40 мільйонів українців. 

В п'ятницю, 29 грудня, голова Миколаївської ОВА повідомив, що військовослужбовці підтримують проведення мобілізації для забезпечення національної безпеки.

— Я тут перепровірив, думаю, може я щось не те (сказав — прим.). Попитав у хлопців, які боронять нашу державу зараз, тих, кого всі вважають героями і люблять. Та ні, вони всі кажуть за мобілізацію. Тому не треба, вони всі за мобілізацію. Треба мобілізуватися, треба мінятись. Тому все буде добре, – сказав Віталій Кім.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты