Политика | Николаев, 6 Февраля, 2024

Кім прокоментував слова генерала Марченка про «наступ ворога до Чорного моря»

Свежие новости: Кім прокоментував слова генерала Марченка про «наступ ворога до Чорного моря»

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім вважає, що найближчим часом росіяни не зможуть піти в наступ на південь України, а генерал Дмитро Марченко, який нещодавно сказав в інтерв'ю, що ворог має намір «йти до Чорного моря», висловив свою особисту думку.

Про це Кім сказав в інтерв'ю YouTube каналу «Фабрика новин».

 - Генерал Марченко ніколи не керував захистом півдня. Давайте на цьому поставимо крапку. Він допомагав ЗСУ та нашій команді, він мій друг. Це його особиста думка не як військового. Він не має інформації про можливості сил військових Російської Федерації — у нього її навіть менше, ніж є в мене. Якщо я не дозволяю собі коментувати цю ситуацію, він також не має права. Це моя думка. Він мені друг, я розумію, що він мав на увазі, але інфополе взяло цю ситуацію з іншого боку. Напевно, він мав на увазі, що теоретично у Росії ця можливість є завдяки своїм потужностям, але в Росії є вони (потужності – прим.ред.) завжди. Але чи планують вони зробити це найближчим часом? Однозначно ні! Ми бачимо всі підготовки, пересування ворога. І для того, щоб про це говорити, росіянам потрібно щонайменше два-три місяці. Тому в найближчі два-три місяці такого не буде, - сказав Кім.

Він також нагадав, що українські військовослужбовці перейшли на лівий берег Дніпра, де вже тривалий час утримують позиції.

 - Наші морпіхи тримають пацдарм на лівому березі Дніпра, і вони не можуть навіть їх вибити. Тож про який наступ через Дніпро може йтися з боку росіян? Давайте дивитись на абсолютні речі, а не на припущення, – підсумував голова ОВА.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты