Политика | 6 Февраля, 2024

У короля Великобританії Чарльза III виявили рак

Свежие новости: У короля Великобританії Чарльза III виявили рак

У 75-річного короля Великобританії Чарльза ІІІ діагностували рак.

Про це повідомляє  прес-служба  Букінгемського палацу.

Як повідомляється, рак у британського короля виявили після додаткових обстежень, призначених через "окрему проблему" під час нещодавньої операції на доброякісному збільшенні передміхурової залози.

"Його Величність сьогодні розпочав регулярний курс лікування, на час якого лікарі порадили йому відкласти виконання обов'язків, пов'язаних з публічною діяльністю. Протягом цього періоду Його Величність продовжуватиме займатися державними справами та офіційною роботою, як завжди", - зазначили у Букінгемському палаці.

Там не розкрили подробиць діагнозу, але підкреслили, що Чарльз ІІІ позитивно налаштований на лікування "і з нетерпінням чекає якнайшвидшого повернення до повноцінного виконання державних обов'язків".

"Його Величність вирішив поділитися своїм діагнозом, щоб запобігти спекуляціям, і сподіваючись, що це допоможе суспільству зрозуміти всіх тих, хто страждає на рак у всьому світі", - додали в Букінгемському палаці.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты