Политика | 14 Декабря, 2023

Путін розповів про «актуальні завдання» в Україні

Свежие новости: Путін розповів про «актуальні завдання» в Україні

Для Росії залишаються актуальними завдання щодо так званої денацифікації та демілітаризації України. Коли вони будуть виконані, тоді й запанує «мир».

Таку заяву зробив президент РФ Володимир Путін під час прямої лінії у четвер, 14 грудня.

«Мир буде тоді, коли ми досягнемо своїх цілей. Вони не змінюються. Я нагадаю, про що ми тоді говорили: про "денацифікацію" в Україні, про "демілітаризацію", про її нейтральний статус», - сказав він.

Свідченням «фашизації» в Україні Путін бачить, що її національним героєм став Степан Бандера, якого російський президент назвав «нацистом». Згадав він і про ветерана дивізії СС Галичина Ярослава Гунька, якого Росія звинувачує в «геноциді мирного населення на території РРФСР у роки Великої Вітчизняної війни».

«Тому питання "денацифікації" актуальне», - зазначив Путін.

Щодо демілітаризації Путін заявив, що Україна вже «майже не виробляє зброю» і незабаром нібито залишиться без допомоги Заходу.

«Тепер щодо демілітаризації. Ну, не хочуть домовлятися, ну, що ж – ми тоді змушені вживати інших, зокрема військових, заходів. Сьогодні Україна майже нічого не робить. Ну, намагаються щось там ще зберегти, але все привозять – вибачте за моветон – на халяву все привозять. Але ця халява може колись і закінчитися. І, судячи з усього, закінчується помаленьку», - заявив Путін.

Він стверджує, що російська армія нібито знищила понад 400 танків, які Захід надав Україні, та додав, що «це і є демілітаризацією».

«Або ми домовимося про демілітаризацію, погодимо певні параметри (а, до речі, під час переговорів у Стамбулі ми їх узгодили, просто потім це викинули – у грубку ці домовленості, які тоді погодили), обо є й інші можливості. Або домовитися, або вирішити силовим шляхом – ми ось цього будемо прагнути», – резюмував Путін.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты