Политика | Николаев, 10 Февраля, 2023

Кім попросив миколаївців не плутати набір у добровольчі батальйони та штурмові бригади з загальною мобілізацією

Свежие новости: Кім попросив миколаївців не плутати набір у добровольчі батальйони та штурмові бригади з загальною мобілізацією

Очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім закликав не плутати призов у добровольчі штурмові бригади та стрілецький батальйон з обов'язковим призовом.

Про це він розповів у Telegram.

— Прошу не плутати призов добровольний у штурмові бригади та стрілецький батальйон з обов'язковим призовом. Часто питають, чому роздають повістки, якщо це добровольчі штурмові бригади. Так ось, призов йде в штатному порядку, а добровольчі бригади та стрілецький батальйон - це окремо. Там добровольці і ще не всіх приймають, бо необхідна фізична підготовка, - заявив він.

Також він додав, що через сайт на призов реєструється в десятки разів більше людей та приходять на медкомісії.

— На зараз по Миколаєву по стрілецькому батальйону вже 5-та частина проходить комісію, по штурмовим бригадам це окремо. Кожен обирає, що він буде робити. Адже всі знають, що незабаром перемога! Дякую вам велике за активність, - додав Віталій Кім.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости