Политика | Южноукраинск, 10 Февраля, 2023

Церква “Спасіння” надала гуманітарну допомогу Южноукраїнським лікарям

Свежие новости: Церква “Спасіння” надала гуманітарну допомогу Южноукраїнським лікарям

Нещодавно до нашого медичного закладу з духовною та благодійною  місією завітав представник церкви євангельських християн-баптистів пастор Валентин, який підтримав медичний персонал невеличкою промовою та спільною молитвою за Україну. Нашим лікарям подарували книжки «Новий  Завіт» та надали гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів.

Про це повідомляє КНП “Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня”.

Сьогодні, у такий нелегкий для України час, саме закони моралі є дороговказом у нашому житті. Для працівників медичного колективу, які в умовах воєнного стану працюють у посиленому режимі, цілодобово надаючи медичну допомогу, приємно усвідомлювати, що у вирішенні проблеми, яка склалася в країні, ми не одинокі, що є люди, які в цю важку хвилину безкорисно творять добро для ближніх. 

Адміністрація КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня» щиро вдячна церкві «Спасіння» та особисто пастору Валентину за своєчасну та необхідну допомогу, в такий складний і не простий час, за те, що не залишаєтесь осторонь проблем тих, хто її потребує. Дуже приємно, що підставляєте нам своє сильне та добре плече благодійництва.

Дякуємо!

Все буде Україна!

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты