Политика | Снигиревка, 23 Января, 2018

Керівництво Снігурівської РДА турбує бездіяльність міської ради в питанні децентралізації

Свежие новости: Керівництво Снігурівської РДА турбує бездіяльність міської ради в питанні децентралізації

19 січня голова райдержадміністрації Інна Бойко разом з заступниками Сергієм Верловицьким та Андрієм Гищаком провели спільну нараду з міським головою Леонідом Голоблею та головами постійних депутатських комісій Снігурівської міської ради на якій було піднято чимало болючих і суспільно-важливих питань – подальша газифікація міста, питання децентралізації .

Звертаючись до керівництва міської ради та голів депутатських комісій, очільниця району закликала активніше долучатися до процесу газифікації міста та сприяти виділенню частини додаткових коштів на другий етап газифікації останніх п’яти будинків по вул.Суворова.

“Зрозуміло, що кинути газифікацію на місто не можливо. Проте, повністю взяти її на районний бюджет – це також неправильно.” – підкреслила Інна Бойко.

Учасники наради також розглянули дані аналізу фінансування установ та аналіз виконання плану дохідної частини міського бюджету. Був проаналізований стан використання бюджетних коштів наданих з державного бюджету на виконання соціально-економічних програм.

Одним із самих важливих питань сьогодні це є децентралізація.  Питання реформи мали старт і в Снігурівському районі. Станом на 1 січня вже створена Широківська ОТГ. Виявили бажання приєднатися  до  міста  8 сільських рад. Пройшов процесс обговорення, зустрічей з населенням. Наразі депутатам міської ради потрібно прийняти рішення та передавати їх на перевірку до ОДА на відповідність Конституції. Очільницю району особливо турбує питання затримки рішень зі сторонни міської ради. По закінченню наради головою РДА були надані  доручення  та рекомендації керівництву  міста

 

Источник: snigyrivka.info

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты