Общество | 21 Сентября, 2019

Кавун в формі піраміди за 18 тисяч гривень

Свежие новости: Кавун в формі піраміди за 18 тисяч гривень

В супермаркетах Гонконгу продається кавун у формі піраміди, вартість якого в 50 разів вище звичайного.Прогрес в китайському сільському господарстві привів до появи безлічі нових сортів і форм фруктів. Поява подібної продукції вражає уяву, і дивує не тільки по причині нестандартного зовнішнього вигляду, але і через вартість на подібну продукцію.

Як відзначають кореспонденти South China Morning Post, ціна кавуна в формі піраміди, в супермаркетах Гонконгу досягає 5888 гонконзьких доларів (еквівалент 18 488 тисяч гривень).


За повідомленням представників супермаркету, пірамідальний кавун був імпортований з Хоккайдо (найпівнічніший острів Японії). Висока ціна реалізації продукції виходить через складність вирощування, – потрібні роки практики, щоб надати кавуну необхідну форму. Крім цього, «неформатний» продукт вимагає застосування спеціальних контейнерів для вирощування.
Відзначимо, що в мережі супермаркетів також продаються кавуни квадратної форми. Їх вартість становить 1 988 гонконгських доларів (6 200 тисяч гривень).

Джерело: agri-gator.com.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты