Культура | Николаев, 6 Мая, 2019

ІІ музичний марафон «Миколаїв співає на Соборній» стартував!

Свежие новости: ІІ музичний марафон «Миколаїв співає на Соборній» стартував!

3 травня в Каштановому сквері по вул. Соборній з драйвовими піснями, позитивним настроєм та у гарній компанії миколаївці зустріли вечір п’ятниці!

Незабутню атмосферу створили талановиті та харизматичні учасники творчого заходу, що проходив у форматі «караоке». Близько сотні городян різного віку завітали до сценічного майданчика, з якого лунала запальна музика, аби продемонструвати свій вокальний талант і поборотися за перемогу в І етапі цьогорічного марафону. 

У відбірковому турі, де всі бажаючі разом з ведучими заходу виконали вокальну композицію "Червона рута", було обрано 5 учасників. Кожен зі своїм унікальним голосом і неймовірним артистизмом. Після запеклого вокального батлу, що тривав протягом 3 турів, переможницею вийшла юна Ксенія, за яку у фіналі активні вболівальники віддали найбільшу кількість різнокольорових фішок. 

Учасникам заходу подарували фірмові ручки, екоторбинки, блокноти та календарі проекту згуртування громади міста "Миколаїв:ми-коло", в рамках якого і реалізується творчий захід.

Переможниці й фіналістці вручили USB-флешки.

Миколаївці, які не змогли продемонструвати свої вокальні здібності та стати учасниками марафону, зможуть це зробити в наступному етапі, а саме 10 травня о 17:00 в Каштановому сквері.

Організатори творчого проекту: ініціативна група проекту згуртування громади міста "Миколаїв:ми - коло", управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради, Міський методичний центр клубної роботи.

Партнери: Палац культури «Корабельний», Кульбакінський та Тернівський будинки культури.

Інформаційна підтримка: проводове міське радіо «Рідна вулиця». 

 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости